PUBLICITAT

Gutiérrez venç a l'eslàlom del Memorial Jordi Anglés

EL PERIÒDIC
PAS DE LA CASA

Ahir es van tancar els dos dies de Memorial Jordi Anglés amb la prova de l'eslàlom, on es va imposar en dones Mireia Gutiérrez amb força claredat: un segon i mig respecte a l'espanyola Laura Jardi. En homes, el millor andorrà va ser el jove Josh Alayrach, que tot i estar molt temps amb problemes físics ahir va millorar punts amb la segona posició (46,83).

En categoria femenina, també han corregut Carla Altimir, que ha estat 9a, i Maria Lluelles, 18a. En la masculina, la participació andorrana la van completar Robert Solsona 6è; Ferran Huertas, 12è; Marc Vieitez, 15è, i Iván Del Moral, 26è.

CAMPIONATS D'ANDORRA, DES D'AVUI / Avui comencen els Campionats d'Andorra amb l'eslàlom a la pista Esparver. Demà, gegant a la pista Avet; dissabte 30 de març, supergegant al Llop; i diumenge 31 de març, supercombinada a l'Esparver.

NACIONALS BRITÀNICS / A Meribel, els Nacionals britànics van deixar ahir Kevin Esteve ha superat Marc Oliveras amb 1min 17,08s en la 20a posició, però per ben poc perquè Oliveras va ser 21è amb 1min 17,30s.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT