Gran sisena posició en fèmines de Marta Gálvez

ESCALDES-ENGORDANY

La corredora del CT Serradells Marta Gálvez va aconseguir una meritòria sisena posició en la categoria femenina, en la triatló d'hivern Pyrenea que es va disputar el diumenge passat a la localitat francesa de Pau i només una setmana després de córrer la marató de Barcelona.

La cursa va estar marcada per la inestabilitat meteorològica però les condicions van ser ideals en el tram d'esqui de muntanya, la neu estava en molt bones condicions.

Gálvez va marcar un temps de 4h 42min 23s i va ser la 109a en la classificació general, per tant va superar els seus companys d'equip Andrés Herrera, que amb una marca de 4h 46min 18s va obtenir el 128è lloc, i Xavier Bargalló, 116è amb 4h 51min 72s.

De la seva banda l'ultrafondista Rubén Caminal també va tenir una destacada actuació i va aconseguir la dotzena posició en la categoria veterans 1, a mçes de ser el 29è en la classificació general amb una marca de 3h 54min 22s.