PUBLICITAT

Grandvalira allargarà la temporada

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Esquiadors al Pas de la Casa Foto: TONY LARA

Grandvalira allargarà la temporada d'esquí més enllà del 14 d'abril, que és la data en què estava previst tancar. Tot i que encara no s'ha comunicat oficialment, sí que diverses fonts properes al domini esquiable han reconegut que es posposarà el tancament de les pistes. El que falta estudiar és si s'allarga fins l'1 de maig, que és la propera cita turística després de la Setmana Santa, i si es fa només al Pas de la Casa o s'amplia als altres sectors.

Tot i que des del departament de comunicació de Grandvalira es reitera que la data oficial de tancament és el 14 d'abril, fonts de l'estació van reconèixer a l'ANA que ahir mateix s'estava acabant de decidir fins a quina data es posposa el tancament i si es fa només al Pas de la Casa o s'amplia a altres sectors. Les condicions de la neu són òptimes per poder allargar la temporada, i així s'ha anat plantejant la qüestió reiterades vegades. Des d'hotelers del Pas de la Casa, treballadors de pistes, i d'altres implicats en el sector han rebut informacions sobre aquesta proposta.

Tot i que l'allargament de la temporada d'esquí és una bona notícia perquè permetrà que els visitants esquiïn fins més tard, des de la Unió Hotelera es lamenta que s'avisi amb tan poca antelació, doncs es contracta el personal per a la temporada d'esquí, i molts tenen previst tancar entre el 7 i el 14 d'abril.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT