Rússia marca dos gols en un quart d'hora i viu de rendes

• Andorra no pot aturar l'inici en tromba visitant però deixa una gran imatge en els altres 75 minuts

El meta d'Andorra Vinardell (1) fa una espectacular estirada davant la mirada d'Èric (14), ahir al Comunal Foto: ÀLEX LARA

Andorra va debutar en la fase de classificació per a l'Eurocopa sub-21 del 2015 amb una derrota per 0-3 contra Rússia, una de les grans favorites en el grup 2.

L'equip visitant, sense una de les grans sensacions del futbol rus com és el madridista Cheryshev, va tenir prou amb el primer quart d'hora per sumar els tres primers punts. Andorra no va poder la sortida en tromba del seu rival, que en el primer quart d'hora va marcar dos gols i es va dedicar la resta del partit a viure de rendes.

Rússia va focalitzar els seus atacs en els primers minuts per la banda esquerra per aprofitar la tècnica i la rapidesa d'Aleksandr Kozlov. La primera acció de l'extrem del Spartak de Moscú va acabar amb una xut alt a la mitja volta de Korotaev. A la segona, quan corria el minut 9, Mitrishev va aprofitar un mal rebuig a la frontal per batre Vinardell per baix però la maquinària ex soviètica no es va aturar fins que al minut 17 de nou Mitrishev, aquesta vegada com a assistent, va veure el moviment de Korotaev i aquest últim va driblar Vinardell i va marcar a plaer.

El panorama pintava horrible, amb una Rússia imparable i molt superior, però va ser ficar el segon gol i caure en un relaxament total. Els visitants van tractar de tenir la pilota i jugar en pla, sense precipitacions, com reservant energies. I Andorra, superada d'inici, va anar acomodant-se al terreny de joc fins el punt que gairebé ja no va concedir més ocasions.

La mitja hora que quedava fins el descans va ser del tot estèril i la segona part, sense canvis ni en les banquetes ni en les intencions d'uns i d'altres, va començar amb una centrada xut de Sebas Bertran des de la dreta que anava massa tova com per poder sorprendre Lobantsev.

Èric Rodríguez va veure la segona groga al 76 però ni això va animar a anar més a l'atac a Rússia, que just quan es complia el temps reglamentari es va trobar amb un penal a favor per mans –més que dubtoses– de Víctor Bueno. Vladimir Obukhov va acabar de segellar des dels onze metres una victòria visitant massa abultada pel que va passar.