PUBLICITAT

Banco Madrid, capdavanter en rendibilitat de sicavs a Espanya

EL PERIÒDIC
MADRID

Banco Madrid, entitat que pertany a Banca Privada d´Andorra (BPA), lidera la rendibilitat de sicavs a Espanya, amb sis societats entre les 15 més rendibles l'any 2012, segons l'últim informe de la signatura d'anàlisi VDOS Stochastics.

La rendibilitat mitjana de les sicavs gestionades per Banco Madrid, que l'any passat ascendien a 35 (abans de la compra de la gestora de Banc València, Nordkapp), es va situar per sobre del 10% en 2012. Algunes d'elles, amb un pes en la seva cartera de només el 20% en actius de renda variable, és a dir amb un perfil de risc mitjà, van obtenir rendibilitats per sobre del 20%.

Banco Madrid confirma d'aquesta forma el seu protagonisme en la gestió de grans patrimonis, així com en la gestió d'actius. Així mateix, cal destacar la rendibilitat obtinguda pels seus fons d'inversió, situant el seu fons de renda fixa, Banco Madrid Renda Fixa, entre els millors de la seva categoria a Europa, amb una rendibilitat del 15,24% en 2012; i el seu fons monetari, Banco Madrid Estalvio, amb una rendibilitat del 4,06%, entre els deu primers d'Europa.

Banco Madrid se situa d'aquesta forma entre les quinze primeres entitats del país per nombre de sicavs gestionades, segons les dades d' Inverco.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT