PUBLICITAT

Segona edició del Concurs sobre 'L'Andorra dels paisatges'

  • El certamen incorpora Instagram per compartir les instantànies
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
MAestre i Rossell presenten l'edició d'aquest any, ahir. Foto: ÀLEX LARA

El segon Concurs de fotografia digital L'Andorra dels paisatges es vapresentar ahir amb l'objectiu de superar la important participació assolida l'any passat. El certamen està organitzat pel Govern, Andorra Sostenible, i MoraBanc amb la participació d'Andorra Turisme.

El concurs consta de dues categories, i en una d'elles s'incorpora Instagram per compartir les instantànies. El termini de presentació de les obres es tancarà el 28 d'octubre de 2013 a les 13 hores.

La segona edició del concurs compta amb dues categories amb diferents premis i condicions. Les fotografies poden ser de qualsevol paisatge d'Andorra, natural de muntanya o rural o paisatge urbà i humanitzat

PRIMERA CATEGORIA / La primera categoria inclou les fotos fetes amb càmera digital i hi poden participar exclusivament les persones residents a Andorra presentant obres que captin paisatges del país. Les cinc millors s'emportaran un IPad mini. A més, també hi ha un Ipad mini de premi a la millor instantània relacionada amb l'aigua. Finalment es lliuraran tres premis a la categoria Joves consistents en tres cursos de fotografia.

SEGONA CATEGORIA / La segona categoria és nova i substitueix a la de dispositius mòbils de l'any passat. En aquesta edició, les fotos preses amb aquests dispositius competiran a Instagram on s'hauran de compartir amb l'etiqueta #landorra.

La més votada pels usuaris d'Instagram rebrà un forfet de temporada per a totes les estacions d'Andorra. Aquesta categoria és oberta a residents i també als no residents.

PRIMERA EDICIÓ / En la seva primera edició el Concurs va rebre l'any passat 118 inscripcions de fotògrafs que en total van presentar 394 fotografies. Per categories, 298 fotos van competir en l'apartat de càmera digital adult, 61 en càmera digital junior i 65 imatges en el d'altres. El concurs de fotografia forma part d'una sèrie d'accions que tenen per objectiu augmentar la sensibilització del conjunt de la societat vers el valor dels paisatges, el seu paper i la seva transformació. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT