PUBLICITAT

Els bombers treballen cinc hores per apagar un foc

  • Les flames es van originar a la xemeneia i van cremar la teulada
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El fum surt de l'edifici cremat diumenge a la nit Foto: ANA / N. M.

Els Bombers van estar treballant, diumenge a la nit, a llarg de cinc hores per apagar el foc que es va originar en una xemeneia d'una casa de la urbanització la Comella Parc. L'avís de foc es va rebre a les 21.30 hores, s'hi van desplaçar cinc vehicles i 12 efectius, i tot i que el foc es va poder controlar aviat, els bombers van haver de treballar durant cinc hores per apagar-lo perquè les bigues de fusta van afavorir que el foc s'estengués per la teulada. La família que vivia a l'habitatge on es va originar el foc va haver de ser desallotjada.

Ahir al matí, els bombers van haver de tornar al lloc dels fets per qüestions de seguretat, ja que la xemeneia s'ha de desmuntar i treure sencera per evitar el risc que caigui. A causa del foc, es va haver de fer un forat a la teulada, i els habitants de la casa cremada van haver de dormir fora diumenge, però ahir a la nit ja podien tornar a casa seva.

Van ser els mateixos habitants de la casa on es va produir el foc els qui van donar l'avís als Bombers en incendiar-se la xemeneia.

Malgrat les flames, el fum i l'afectació a la teulada, només es va haver de desallotjar aquesta família i no s'han de lamentar ferits.

Segons van explicar els Bombers a l'ANA, el foc es va estendre de la xemeneia per la teulada i això és el que va dificultar acabar d'apagar-lo bé i va obligar a fer un forat a la teulada. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT