PUBLICITAT

L'oposició reclama més diàleg amb veïns i comerciants

  • La minoria demana un canvi en l'estratègia comunicativa
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El grup de la minoria del Comú d'Escaldes-Engordany demana a través d'un comunicat que a partir d'ara es pugui s'establir un diàleg més fluid entre l'equip comunal (majoria i oposició ) i la població en general, «fent partícips del projecte a tots els veïns i comerciants de l'avinguda Carlemany».

Els consellers Cèlia Vendrell i Aleix Mañosas conviden a la majoria comunal a millorar la seva comunicació sobre el projecte per fer de vianants l'avinguda, de la mateixa manera que «conviden» a tots els seus detractors a fer un «acostament i obrir-se al diàleg». Al respecte aposten per establir aquest marc de diàleg essencialment amb els comerciants, que veuen el tancament de l'avinguda al trànsit rodat «com una amenaça pels seus negocis».

En paral·lel reclamen als responsables de la corporació local que se'ls faciliti la programació temporal que «s'ha de seguir a partir d'ara i quina serà la configuració definitiva del projecte».

El grup de la minoria, a més, acusa a l'equip de la majoria «de manca de tacte» envers els ciutadans i comerciants als que no se'ls va convidar a participar en la confecció de les bases del concurs públic per a l'adjudicació del projecte de conceptualització de l'avinguda Carlemany i la part alta de la parròquia d'Escaldes-Engordany com un espai comercial de referència, que va ser publicat en el Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA) amb data del 20 de març.

Vendrell i Mañosas reiteren el seu recolzament al projecte, alhora que esperen que esperen que la majoria comunal recondueixi la seva estratègia de comunicació.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT