PUBLICITAT

Peñarroya: «Si hem d'anar a Burgos a guanyar ho farem»

  • El tècnic recorda: «¿Per què dubtar? Hem demostrat ser els millors»
IVÁN MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Peñarroya, ahir en la roda de premsa posterior al partit contra el Knet Foto: ÀLEX LARA

La derrota del River divendres a la pista del Knet sumada a la victòria del Burgos a Càceres ha provocat un gir en la lluita per la primera posició. El River ha passat a tenir un punt de marge enlloc de dos i tenint en compte que queden tres jornades perquè acabi la fase regular i que l'última jornada és Burgos-River, si es mantenen les distàncies l'equip de Joan Peñarroya haurà de jugar-se el lideratge final al Poliesportiu d'El Plantío.

El tècnic, però, va ser contundent ahir preguntat sobre aquesta qüestió: «Si hem d'anar a Burgos a jugar-nos l'ascens directe no tinc cap mena de dubte de que aquest equip guanyarà. Fins avui els meus jugadors han demostrat ser els millors... ¿Per què hem de dubtar d'ells», va qüestionar. Després d'aquestes paraules, però, Peñarroya va recordar que «abans falten Barça B i Lleida», els dos rivals previs contra els quals el River jugarà a casa el 5 i el 12 d'abril, «i al Burgos li quedaran els seus».

El que està clar és que ara ve una pausa d'un cap de setmana i després el River rebrà el Barça B i el Lleida, abans d'anar a Burgos. L'afició, per tant, torna a ser un factor important i necessari per al tram final i així ho va reconèixer el preparador manresà: «Del públic tampoc hi ha cap motiu per dubtar. No ha fallat en tot l'any. Nosaltres necessitarem sentir l'energia del públic en els partits que queden i esperem que respongui», va dir a mode de missatge.

LA LECTURA DEL PARTIT A RIOJA / Peñarroya no ha amagat tampoc que la derrota a la pista del Knet «ens va fer mal» però també va desgranar els motius: «Hem tingut desencert en el tir i això es deu a diversos factors que van afectar al joc. Els àrbitres també van assenyalar 9 faltes d'atac i mai m'havien pitat tantes... No ho eren, però va ser culpa nostra que això ens condicionés anímicament».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT