PUBLICITAT

En primavera, 'Una història que comença en blanc'

  • Sorteig d'estades i activitats diverses i, un xec de 3.000 euros
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Grups de vianants passegen per l'avinguda Meritxell, el darrer Nadal. Foto: TONY LARA

Andorra Turisme ja ha definit la propera campanya de promoció turística que començarà al mes de maig, i que aquest any presenta un nou eslògan: Una història que comença en blanc. L'atractiu d'aquesta nova campanya ja no seran diners per gastar al Principat sinó que se sortejaran estades completes que combinaran el trasllat, l'hotel, les activitats a realitzar i un xec de 3.000 euros per gastar en els establiments adherits. Això sí, en aquesta ocasió el premi serà diferent per als residents que per als visitants.

Tal com ja va anunciar el ministre de Turisme i Medi Ambient, Francesc Camp, la campanya de turisme del maig serà diferent que les darreres que s'han fet. Canvia el lema i també els premis.

El lema de la campanya de primavera, que durarà del 25 d'abril al 2 de juny, serà Una història que comença en blanc. S'ha triat aquesta frase perquè és la manera d'anunciar el premi que es donarà als guanyadors dels sortejos, que es promociona com un «xec en blanc».

El premi serà diferent per als visitants que per als residents. De fet, el sorteig setmanal repartirà dos premis per a visitants i un per als residents. Per als turistes, el premi serà una estada a Andorra en la que ells podran triar «com i quan passar les seves vacances». El premi inclourà cinc nits d'estada en un hotel de quatre estrelles per a quatre persones en règim de mitja pensió, els trasllats d'anada i tornada a la ciutat de procedència, activitats com esquí, benestar, o oci, depenent de la temporada, i un xec de 3.000 euros per gastar als establiments adherits a la campanya. Així, el que es vol oferir és una estada completa i feta al gust dels visitants, informa l'ANA.

Per als residents, el premi del sorteig serà únicament el val per gastar als establiments adherits, ja que es considera que els altres complements del premi no són necessaris per als que viuen ja al país. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT