• L'equip de Juan Sebastian cau 6-8 i ja està a deu punts del segon lloc
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Rocha i Àlex Martín lluiten en una acció del duel d'ahir al Comunal Foto: ÀLEX LARA

L'Andorra HC Cevalls va perdre ahir al migdia per 6-8 contra el Sitges i el marge per lluitar per l'ascens ha quedat en una situació ja gairebé impossible. Molt ha de canviar el panorama, ja que l'equip de Juan Sebastián ocupa la vuitena posició de la taula al grup 2 de la Segona Catalana i està a deu punts del segon classificat –ascendeixen campió i subcampió– quan falten set jornades i 21 punts en joc perquè acabi la lliga. Amb set equips per davant seu els andorrans haurien de guanyar pràcticament tots els partits que queden per somiar amb tornar a la Primera Catalana.

El partit, com indica el marcador, va ser atractiu, ple de gols i molta tensió fins l'últim instant. Van començar mossegant els visitants amb dos gols en els primers deu minuts que van obligar al Cevalls a anar a remolc durant la resta del matx. Cuberes va reduir direfències al quart d'hora, el Sitges va tornar a distanciar-se, en la següent acció Àlex Martín va tornar a posar els andorrans a tir d'un i poc abans del descans de nou el Sitges va marcar el 2-4 per conservar la renda de dos gols.

Aquesta dinàmica continuaria en la segona part. Àlex Martín va marcar el 3-4 al minut 27 però al 30 el Sitges, demolidor a la contra, va marcar el 3-5. Àlex Montané va marcar el quart gol del Cevalls i de nou van respondre els visitants fent el 4-6 fins que als minuts 38 i 40, per fi, els de Sebastián van aconseguir empatar 6-6 amb gols de Montané i Àlex Martín.

S'havia fet el més difícil, empatar, però una falta tècnica assenyalada en contra dels andorrans per protestes del tècnic tricolor va ser castigat amb lliure directe que el Sitges no va desaprofitar. A falta de 30 segons, i amb el Cevalls a la desesperada bolcat en atac, va arribar el gol de la sentència, el 6-8.