PUBLICITAT

El nou programa de treball temporal donarà feina a 75 persones

  • Caldrà estar inscrit almenys durant 45 dies al Servei d'Ocupació
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Edifici de l'Obac, a Escaldes Foto: TONY LARA

El Govern va aprovar el reglament per posar en marxa un nou programa de treball temporal en benefici de la col·lectivitat, que en una primera fase beneficiarà uns 75 treballadors adreçats a feines en l'àmbit de l'Administració general i els seus departaments així com a la Justícia, i en una segona fase s'estendrà als comuns i les parapúbliques, amb 75 llocs de treball més. Així ho va anunciar ahir el ministre, Jordi Cinca, que va indicar que aquests programes compten amb una dotació d'un milió d'euros.

Les persones que optin a aquests llocs de treball han d'estar inscrites al Servei d'Ocupació, almenys durant 45 dies. Aquesta és una diferència amb els anteriors programes, ja que fins ara el reglament establia que s'havia d'estar inscrit com a mínim durant tres mesos. Aquest canvi s'ha dut a terme per homogeneïtzar els requisits amb els programes destinats a l'àmbit privat.

Cinca va explicar que en les properes setmanes s'obrirà una segona fase del programa destinat a comuns i parapúbliques amb 75 llocs de treball previstos, ja que s'ha detectat que de cara als mesos d'estiu és quan hi ha més demandes de feina en aquestes institucions.

El Departament de Treball declararà a la CASS la contractació del treballador destinatari del programa, que cobrarà el salari mínim. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT