PUBLICITAT

Intervinguts 49.515 euros en dues operacions a la duana

  • La Guàrdia Civil decomissa tabac de contraban a Anserall
EL PERIÒDIC
VALLS DE VALIRA

Periodic
El tabac incautat a Anserall Foto: GUÀRDIA CIVIL

La Guàrdia Civil va intervenir aquest dilluns i dimarts 49.515 euros en dues operacions dutes a terme a la duana de la Farga de Moles. La primera es va produir dilluns a les 12.30 hores durant la inspecció a un Toyota amb dos ocupants que circulava pel carril verd en direcció a territori espanyol. L'escorcoll va permetre trobar 30.820 euros i 2.000 dòlars. Els infractors van resultar ser C. E. G., de 60 anys, que portava 15.820 euros i 2.000 dòlars, i J. L. T. M., de 64 anys, i que portava 15.000 euros.

La segona intervenció es va produir aquest dimarts a les onze del matí quan els agents van localitzar 20.200 euros a l'interior d'un turisme que circulava pel carril verd de la duana de la Farga de Moles. El conductor va ser identificat com a A.C.B., de 63 anys.

Totes tres persones van continuar el viatge amb mil euros cadascuna en concepte de mínim de supervivència, i la resta dels diners va quedar a disposició de la Comissió de Prevenció de Blanqueig de Capitals i Infraccions Monetàries del Banc d'Espanya. Per tot plegat, es van aixecar tres actes per infraccions a la normativa sobre blanqueig de capitals.

Sense llums / D'altra banda, la Guàrdia Civil va decomissar dimarts 3.500 paquets de tabac de contraban valorats en 14.687 euros a un resident a Andorra. Els fets van passar a les onze de la nit quan els agents van observar un Nissan que entrava a Anserall, al terme municipal de Valls de Valira, que estacionava i apagava els llums, mentre el seu conductor es quedava a l'interior. Passats uns minuts, el cotxe torna a avançar, per després parar, mentre el conductor marxava del lloc. El comportament del vehicle va fer pensar als agents que podria transportar gènere de contraban provinent d'Andorra i per això van inspeccionar el vehicle, que tenia la porta lateral dreta oberta. A l'interior hi van trobar 3.500 paquets de tabac de contraban valorats en 14.687 euros. Les investigacions posteriors van permetre identificar l'infractor com a M.M.A., de 30 anys.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT