PUBLICITAT

Marín passa a la final del 'boarder' a Sierra Nevada en la Copa del Món

  • Les qualificacions se suspenen i tant el surfista andorrà com els altres 42 inscrits correran avui
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Mireia Gutiérrez, a la meta de l'eslàlom femení d'ahir a Peyragudes Foto: FAE

Ahir no es van disputar les qualificacions de la Copa del Món de boardercross de Sierra Nevada a causa del fort vent i els organitzadors van decidir que els 43 corredors inscrits, entre els quals hi havia el surfista de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE) Lluís Marín, passessin a les finals d'avui. La cita espanyola, que es podrà veure en directe per ATV a partir de les 12:00 hores, comptarà amb els emparellaments en funció del rànquing mundial de cada corredor.

En esquí alpí tampoc es va poder disputar el descens del Nacional de Suïssa a Saint Moritz als quals hi ha en competició Kevin Esteve i Marc Oliveras, en aquest cas a causa de la boira i de falta de visibilitat en la part alta de la pista. Avui s'han de disputar, si les condicions meteorològiques ho permeten, dos supergegants.

El Nacional de França que es disputa a l'estació de Peyragudes sí que es va poder disputar, tot i que les condicions de cursa tampoc no eren les més òptimes. En l'eslàlom femení tant Mireia Gutiérrez (dorsal 13) com Sara Raméntol (56) no van poder finalitzar una primera mànega que només van poder acabar 23 corredores i que va comptar amb 37 abandonaments per problemes de visibilitat i neu caiguda durant la nit que va deixar la pista en condicions irregulars. «sé que puc fer un top-5 als Campionats de França, que està molt bé, i fins i tot estar al podi, però és una llàstimam'enganxo una mica amb un esquí, després caic i no passo. He de passar pàgina i pensar en el gegant», va dir la Mimi.

En la categoria masculina hi havien dos descensos, també en condicions difícils per la boira i la neu, que van retrasar el programa unes tres hores.. En el primer, puntuable per al Nacional, el millor andorrà va ser Gabriel Barios amb un 61è lloc, Robert Solsona va ser el 68è, Xavier Salvadores el 74è i Àxel Esteve el 76è. En el segon, un descens FIS, de nou Barios va ser el més ràpid amb un 59è lloc, seguit per Solsona amb un 67è, Nil Ruiz amb un 71è, Salvadores amb un 72è i Esteve amb un 74è.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT