PUBLICITAT

Sophie Dusautoir i Ludovic Albós, campions de la Copa d'Andorra

  • La vertical i la individual de la Fontblanca van posar el punt i final a la onzena edició
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Ludovic Albós Foto: Alberto Martín / Fontblanca 2013

La XI Copa d'Andorra que organitza la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM) i que compta amb el patrocini de MoraBanc ha tingut com a campions de l'edició del 2013 a Ludovic Albós i Sophie Dusautoir després de sis proves disputades: la Cronoescalada nocturna del Pas de la Casa, la Traça Muga, la Cronoescalada Grandvalira, la Travessa de la Serrera, i la vertical race i la cursa individual de la Fontblanca 2013, que ha puntuat també per a la Copa del Món ISMF 2013 i per la qual cosa hi ha corredors de primer nivell mundial en posicions capdavanteres.

Amb aquest triomf Albós revalida el títol de campió en un podi íntegre del Club Pirinenc Andorrà completat per Marc Vila i Xavi Comas. En fèmines Sophie Dusautoir ha agafat el relleu de Pilar Gutiérrez com a guanyadora i l'han acompanyat en el podi Alba Xandri (Berguedà) i Gloriana Pellissier (Federació Italiana).

Pel que fa a la categoria júnior el millor han estat Sergi Artís (Cornellà), que revalida el títol de campió amb Jordi Brillas (Soldeu EC) tercer i en noies s'ha imposat Laia Coma amb un punt més que Inka Bellés. Per últim, en la categoria cadet, Aleix Torres (SEC) ha rellevat coma a campió a Oriol Bertran (ECPCGR).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT