PUBLICITAT

La neu provoca petits canvis en el traçat de la Tri-neu

I.M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: ÀLEX LARA

La tercera edició de la Tri-neu mantindrà el pròxim dissabte l'essència que distingeix la cursa canillenca com a única, amb una idea similar als triatlons però vinculat a la muntanya i a l'hivern amb un tram a peu, un en BTT i un en esquí de muntanya.

Els alts gruixos de neu que hi han ara mateix tot i que s'està acabant la temporada han provocat que l'organització hagi de fer petites variacions en el recorregut, que alternarà zones urbanes amb terrenys de muntanya.

El traçat a recórrer començarà a la plaça Carlemany –davant del Comú– amb la cursa a peu, de 5 km. i 200 metres de desnivell, seguint amb la BTT, que haurà de superar 6 km. de distància i 500 metres de desnivell per acabar amb el tram en esquí de muntanya, amb 500 metres de pujada de l'estació del Forn al Pic de la Portella.

La Tri-neu preveu superar els 110 participants registrats l'any passat i comptarà amb corredors de prestigi com el vigent campió, Joan Freixa, el resident Agustí Roc o els espanyols Miguel Caballero i Xavi Llobet.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT