PUBLICITAT

Decomissat tabac de contraban valorat en més de 18.300 euros

  • La Guàrdia Civil va fer les aprehensions en quatre operacions
EL PERIÒDIC
VALLS DE VALIRA

Periodic
Part del tabac decomissat. Foto: GUÀRDIA CIVIL

La Guàrdia Civil va decomissar aquest diumenge tabac de contraban provinent d'Andorra valorat en 18.316 euros en quatre intervencions diferents. En total, s'han decomissat 4.349 paquets de tabac i 9.445 grams de picadura de tabac.

Dos dels decomisos es van produir a l'aeroport de Lleida-Alguaire a dues persones que embarcaven en direcció al Regne Unit amb 120 paquets de tabac ros de contraban una d'elles i 2.000 grams de picadura l'altra, tot plegat amb un valor de 709 euros. Els infractors, ciutadans del Regne Unit, van ser identificats com a P. T., i A. B. J.

El següent decomís es va produir el mateix diumenge a les 19.30 hores durant la inspecció a un autobús de línia regular entre Andorra i Portugal quan els agents van trobar 1.229 paquets de tabac i 7.445 grams de picadura distribuïts en quatre maletes i tres bosses de mà propietat de M.D.C.S.D.S, de 61 anys i nacionalitat portuguesa. El valor total de la mercaderia és de 5.757 euros.

El darrer decomís es va produir a la N-145, al quilòmetre 6 al terme municipal de Valls de Valira, quan els agents van sospitar d'un vehicle que entrava en un camí tancat amb una cadena. En arribar a aquest punt, dues persones van aixecar la cadena per facilitar el pas del vehicle, moment en què els agents es van identificar i les dues persones van fugir camp a través, sense poder-les identificar. Dins de la finca, els agents van trobar el vehicle, un Saab 95, amb S.F.D.S.O.C., de 45 anys i nacionalitat portuguesa a l'interior.

Caixes / Dins del vehicle, la Guàrdia Civil hi va trobar 2.000 paquets de tabac de contraban valorats en 7.900 euros en quatre caixes embolicades amb plàstic negre. En el moment de registrar el vehicle, tres persones més van sortir corrents en direcció al riu Valira, una d'elles amb tres paquets que va deixar anar pel camí, on hi havia un total de 1.000 paquets de tabac valorats en 3.950 euros. Durant la recerca de les persones fugides, es va localitzar a la que havia deixat anar els paquets, A.D.C.P., de 55 anys i nacionalitat portuguesa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT