PUBLICITAT

Lima torna a la selecció i serà clau contra Turquia

  • La llista inicial de Koldo Álvarez inclou Cristian i set amenaçats de sanció
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Lima encapçala el grup amb Ayala, ahir, amb Cristian al darrera Foto: TONY LARA

La presència d'Ilde Lima en qualsevol equip és sinònim de resposta defensiva, i com que Andorra necessitarà «seriositat» en aquest aspecte contra Turquia, segons va manifestar ahir el seleccionador Koldo Álvarez, la llista inicial de 26 preconvocats per al matx del pròxim divendres compta amb el central, tot just quan acaba de sortir d'una lesió. Així mateix, torna a la selecció també Cristian Martínez, i dels noms que no hi són destaquen Iván Lorenzo (lesió de menisc fa unes setmanes) i Marc Pujol (encara no està al cent per cent de les costelles).

La llista de Koldo de 26 és ampla per la gran quantitat d'homes amenaçats de sanció. Vuit si se suma a Pujol, que no està convocat. Així, els set en perill de no viatjar a Estònia són: Marc Garcia, Lima, Ayala, Silva, Moreno, Ludo i Victor Hugo.

És cert que Lima, que va tenir mitja hora el passat diumenge en el partit que el FC Andorra va disputar al camp del Vilanova la Geltrú, entrena ja al mateix ritme que els seus companys tot oblidant ja el trencament muscular que va patir al quàdriceps a finals del passat any. Una lesió que ha estat llarga –va voler tornar aviat i es va ressentir–, però la recuperació total de la qual arriba en bon moment per a la tricolor, a les portes de dos partits internacionals, divendres al Comunal contra Turquia, i dimarts següent a Tallin contra Estònia. «Necessitaré un equip molt agressiu i que tingui les coses molt clares, un equip amb la seriositat del partit contra Holanda, i sobretot que no se'ns oblidi que juguem a casa», va assegurar ahir el seleccionador. La selecció entrenarà a avui al Comunal, demà a Aixovall i dijous al Comunal, previ al matx.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT