PUBLICITAT

El president de la FIBA, testimoni de la signatura FAB-FFBB

  • Demà es plasmarà l'acord entre les entitats andorrana i francesa en matèria de promoció i formació
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

La Federació Andorrana de Bàsquet (FAB) va començar a treballar al 2011 en acostar les relacions bilaterals amb la Federació Francesa (FFBB). Llavors el president de l'ens del paí veí era Yvan Mainini, actual màxim mandatari de la FIBA (Federació Internacional), que assistirà a l'acte de consens que tindrà lloc demà al Principat.

L'acte tindrà la presència de Mainini, però també de l'actual president de la FFBB, Jean Pierre Siutat. El conveni de col·laboració, que s'especificarà demà durant un acte de presentació, tractarà sobretot en establir noves accions en matèria de promoció escolar, així com de formació de tècnics i àrbitres, així com els campus de perfeccionament.

El 2011, una delegació de la FFBB, encapçalada pel llavors president francès, Yvan Mainini, i el president de la Ligue Régionale du Languedoc-Roussillon, Jacques Astrou, va visitar Andorra per establir uns contactes que van ser la primera pedra d'un projecte que culminarà demà amb la signatura d'aquesta col·laboració. L'objectiu és millorar en diferents aspectes del bàsquet. A l'acte hi serà, per part de la FAB, el seu president, Manel Fernández.

DERROTA DEL RIVER B / El BC River Andorra sènior B no va poder superar el Ploms La Salle Reus A, contra qui va perdre per 89-94. Així mateix, els equips júniors van perdre: el femení contra l'Hospitalet (40-61), i el masculí amb el Sama Vilanova (74-79).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT