PUBLICITAT

Abandó de Membrado i Ribolleda al Pachá-la Pineda

  • El canvi de marxes no respon i deixa sense punts i el duet catalano-andorrà en l'inici del Català
EL PERIÒDIC
LA PINEDA

Periodic
El Mitsubishi de Membrado i Ribodella, al Pachá Foto: FOTOESPORT

El pilot català Josep Maria Membrado i el seu copilot, l'andorrà Josep Ramon Ribolleda, es van veure obligats a abandonar en el ral·li Pachá-la Pineda, la primera prova del Campionat de Catalunya del qual defensen el títol de campions. El duet catalano-andorrà es va veure obligat a quedar-se fora de la carrera en la segona especial perquè el canvi de marxes del seu Mitsubishi Evo X-MC Racing no funcionava.

A la primera especial, la de Castell, ja els hi va fallar el cotxe en dues situacions aïllades i una vegada iniciada la segona, la de la Teixeta, el problema es va anar incrementant: «Vam acabar la cronometrada sense poder posar ni la tercera ni la quarta velocitat. Sens dubte el canvi havia dit prou», va explicar el Membrado. Malgrat el revés sofert el pilot català no va perdre la il·lusió per poder revalidar el títol en el Català: «No és el millor inici de campionat, però això només acaba de començar. Queden encara moltes proves per disputar i en conseqüència marge per recuperar els punts que no hem pogut sumar aquí».

La pròxima cita del calendari d'asfalt és el ral·li de Cervera, que es disputarà el dissabte 6 d'abril. Membrado i Ribolleda estaran en el podi de sortida amb la motivació de refer-se d'aquest abandó i de lluitar per les posicions capdavanteres.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT