El Lusitans acaricia el títol i el Sant Julià se situa segon

• A falta de tres jornades, el líder té sis punts de matalàs sobre els lauredians, el pròxim rival
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Eloi es fa amb la pilota quan Víctor Hugo es disposava a rematar, ahir Foto: SILVIA CASALS / FAF

Queden tres jornades perquè acabin els play-off a Primera i el Lusitans ja acaricia el títol. Molt s'hauria de capgirar la situació per a l'equip que dirigeix Carlos Sánchez per no revalidar-lo, donat que compta amb sis punts de marge sobre el segon classificat quan només queden nou en joc. Ahir el líder va empatar sense gols contra el Pidasa i el Sant Julià va imposar-se a la UE 1-4, per tant els lauredians se situen segons en solitari i per tant es fan amb la plaça d'Europa League que concedeix el campionat domèstic. La pròxima jornada (el 14 d'abril) si el Lusitans guanya al Sant Julià serà campió i si empata també, només si el Pidasa no s'imposa a la UE en el derbi colomenc.

L'empat d'ahir sense gols entre Lusitans i Pidasa va reflectir un duel amb algunes ocasions clares a les dues porteries i a la mateixa hora a Alàs el Sant Julià va aconseguir una golejnada engantosa per 1-4 contra la UE .Varela va avançar de penal als de Josep Maria Espot al minut 10 i Padrones va fer el segon al 47. Un minut després Gabi Riera va retallar diferències i al minut 63 Boris va fallar davant el porter el que hauria estat l'empat. En la següent jugada el portuguès Riera va fer l'1-3 i ja cap al final Kiko va sentenciar.

En el play-off pel descens el Principat viu una situació similar a la del Lusitans, amb la permanència pràcticament assegurada després de guanyar ahir l'Engordany per 1-2, amb gols de Jorge Pinto (45') i Jonathan de penal (83') per als de Cañete i de Pereira per als de Mengual. El Burger King deixa de ser cuer en vèncer l'Encamp 1-0 amb gol de Ricardo.