El FC Andorra remunta un gol en contra i venç a Vilanova

VILANOVA I LA GELTRÚ

El FC Andorra va sorprendre ahir amb una altra important victòria, per 1-2, al camp del Vilanova i la Geltrú. L'equip que dirigeix Justo Ruiz ha canviat radicalment la dinàmica des que va guanyar fa tres setmanes a Morell. Ara són ja tres partits seguits guanyats que han tret l'equip tricolor de la zona vermella i el futur es veu amb optimisme, ja que ahir Marc Pujol i Ilde van tornar a trepitjar un terreny de joc per jugar l'última mitja hora, quan el marcador ja era 1-2, després de més de tres mesos lesionats.

L'Andorra fins i tot va haver de remuntar un gol en contra, superada la mitja hora de joc i per un penal més que dutbós que va marcar Triguero i que suposava un gerro d'aigua freda per als tricolors, fins llavors dominadors del duel. Poc abans del descans, però, Cristian va empatar de penal, també arran d'unes mans més que dubtoses i en la represa, al minut 50, Sebas va fer el gol del triomf en aprofitar un rebuig a la frontal. Després va tocar defensar i l'Andorra ho va fer amb ordre, sense patir gaire.