PUBLICITAT

Arcalís haurà de fer poques variacions per a la WC

  • El delegat de la FIS assegura que no s'han de canviar «gaires coses»
EL PERIÒDIC
ARCALÍS

Periodic
Una de les sortides de les finals disputades la jornada de divendres Foto: ÀLEX LARA

El delegat tècnic de la FIS, Pierre Garnier, desplaçat a les proves de la Copa d'Europa de boardercross que es van disputar divendres i dissabte a Arcalís Vallnord, va dir en finalitzar la competició que no caldran grans variacions per acollir l'any vinent la Copa del Món d'aquesta especialitat: «No s'han de canviar gaires coses per la Copa del Món; si les condicions són bones es pot fer una molt bona Copa del Món la propera temporada». Ara bé, el que sí que ha quedat clar és que el circuit potser era una mica lent, i per això parlava Jean Claude Montané, director del sector d'Arcalís: «El circuit serà més aeri, més alt i més ràpid».

Garnier va valorar la feina dels treballadors, voluntaris i Federació: «Ha estat molt impressionant la feina que s'ha fet aquests dies a pista. Hi ha hagut molta implicació i gent treballant. Entre tots plegats, diria que més de 60 persones». La prova va viure dues jornades intenses que també valorava el director tècnic de la FAE, Carles Visa, respecte als canvis obligats en els horaris per culpa de la meteorologia: «Ha estat un bon test per la Copa del Món 2014. Precisament ens han anat molt bé aquestes inclemències del temps per realment saber on fallem i de cara el futur arreglar-ho».

DISCRETS RESULTATS ANDORRANS / Els resultats dels riders de la FAE van ser discrets. Maeva Estevez va recollir una 10a i 9a posició, mentre que Alvit Babi va ser 24è i 32è. Així mateix, hi van participar els andorrans Marc Ramírez (33è i 35è) i Guillem Fernández (35è i 36è).

Els guanyadors van ser la francesa Elisa Ravel divendres i dissabte, mentre que en homes divendres va guanyar el francès Vicent Dreme, i dissabte l'austríac Julian Lueftner.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT