PUBLICITAT

Els germans Vinyes tornen a l'acció amb el CER a Navarra

  • En futbol sala, el FC Andorra visita el Playas de Castellón avui, i demà juguen l'equip de futbol i el VPC
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Vinyes, dins del Seat León amb què competirà a Navarra en la seva tornada als circuits de velocitat Foto: FOTO ESPORT

El motor comença a agafar ritme en aquest final de l'hivern. Els germans Vinyes debuten aquesta temporada al CER i ho fan a Navarra amb el León, pensant com sempre en el màxim. Però en esports d'equip, el FC Andorra té una doble cita. L'equip de futbol sala visita avui el Playas de Castellón, mentre que el de futbol juga diumenge a Vilanova la Geltrú. Així mateix, destaquen el diumenge el matx del VPC Andorra al camp de L'Union, la lliga de futbol i el Cross de les Valls.

AUTOMOBILISME. Amàlia i Joan Vinyes al circuit de Los Arcos. La Copa d'Espanya de Resistència (CER) comença avui en el circuit de Los Arcos (Navarra). Amàlia i Joan Vinyes, al volant del Seat Leon preparat per Baporo Motorsport, estaran en la graella de sortida de la pista navarresa amb l'objectiu de lluitar per les pocions d'honor, tant en les classificacions de la Copa d'Espanya de conductors de Turismes Classe 1 com del Trofeu d'Espanya D2. Les especificacions tècniques del Seat Leon que pilotaran els andorrans, són les d'un vehicle de la Divisió D2. Aquests, al costat dels de les divisions D1 i D3, són els que competiran pel títol de Classe 1. Amàlia Vinyes afronta el míting de Navarra molt motivada i amb els dubtes habituals que es presenten en la fase inicial de la temporada: «En el test que vam fer en el circuit de Catalunya em vaig trobar molt bé, estic satisfeta amb els cronos marcats. Del que es tracta és de poder repetir aquestes sensacions a Navarra. El seu germà Joan tindrà el repte de les victòries parcials: «És cert que, un any més, la meva prioritat serà el Campionat d'Espanya del ral·lis d'asfalt amb l'equip Suzuki. En el CER estaré, sempre que pugui, per competir amb Amàlia».

FUTBOL SALA. Amb el recurs enviat, però sense tècnic. El FC Andorra de futbol sala visita el Playas de Castellón (avui, 17.30h), equip de la seva lliga perquè tots dos sumen 30 punts i volen ser als play-off. Els andorrans viatgen amb l'entrenador Carlos Sánchez, però el tècnic madrileny tornarà a veure el matx des de la graderia –i sense donar instruccions, per si de cas...–, tot i que el club va informar ahir que el recurs al jutge de competició per la sanció de 13 partits ja és a Madrid. La resposta serà aviat.

ESQUÍ DE FONS. Els Nacionals a Naturlàndia. Avui (10.30h) se celebren a Naturlàndia els Campionats d'Andorra d'esquí de fons de cada categoria. La prova és Open, amb possibilitat d'inscripció de corredors d'altres federacions, tot i que aquests no optaran al Campionat que serà només per llicenciats a la FAE. La prova serà en les dues modalitats, clàssic i patinador, en persecució amb sortides de corredors cada trenta segons. També hi haurà accions de promoció d'aquest esport.

ESPORT. Fornell es juga seguir al World Tour. Dani Fornell se la juga al Freeride World Tour, que avui es disputa a Fieberbrunn. L'andorrà és 30è en la general i veu «complicat» ser entre els 12 primers: «El meu objectiu és estar entre els 18 primers per poder optar a la permanència i per aconseguir-ho hauria de finalitzar entre els 7 primers». «La meva estratègia», hi va afegir», «és donar el millor de mi mateix, intentant gaudir al màxim i fent el que millor sé fer, volar i anar ràpid».

PATINATGE SOBRE GEL. El Palau de Gel d’Andorra celebra avui i demà la 5a edició de la Copa Canillo ‘El Cim d’Andorra’. competició que comptarà amb clubs andorrans, però també espanyols. La cita serà aquest matí des de les 8.00h fins a les 14.30h, i demà  des de les 10.00h fins a les 12.30h.

FUTBOL. L'Andorra visita el Vilanova i la Geltrú. El FC Andorra vol diumenge mantenir la bona línia que va iniciar fa dues jornades. Intentarà sumar els tres punts en joc en la seva visita al Vilanova la Geltrú. El matx serà a les 17.00h, i podrien tenir minuts Ilde Lima i Marc Pujol, lesionats de llarga durada que ja són amb l’equip.

ATLETISME. 550 inscrits al Cross de les Valls. El Cross Internacional de les Valls compta amb 550 inscrits, superant la xifra del 2012. Hi participen tots els clubs andorrans perquè a més és Campionat d’Andorra. La cursa dels sèniors serà a les 12.00h a la Borda Mateu, però des de les 10.30h seran la resta de categories.

RUGBI. El VPC Andorra al camp de l'Union. El rugbi entra en la recta final amb el matx de demà del VPC Andorra al camp de L'Union. Tots dos busquen el mateix objectiu, i el duel serà dur perquè els dos estan molt igualats. Els andorrans sumen 35 punts, i els francesos 32.

FUTBOL. Nova jornada de play-off a la Lliga de futbol. Diumenge, en la lluita pel títol, a les 12.00h a Alàs el duel UE Santa Coloma-Sant Julià, i a Aixovall a la mateixa hora, el Pidasa contra el Lusitans. A les 16.00h i a les 18.00h, els partits pel descens.

 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT