Gutiérrez guanya confiança amb un 26è lloc en gegant

• Soulié obté un correcte 52è lloc en l'esprint de la IBU Cup de biatló, també a Rússia
SOCHI I KHANTY-MANSIYSK

Mireia Gutiérrez va beure ahir un bon glop de confiança gràcies a la 26a posició aconseguida en el gegant de la Copa d'Europa de Sochi. La primera espasa femenina de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE) arribava a la cita on la temporada vinent es disputaran els Jocs Olímpics d'hivern després de no classificar-se per a la segona mànega en l'eslàlom de Copa del Món d'Ofterschwang i de ser desqualificada en tres de les anteriors curses que havia fet. El mes de març estava sent per a la Mimi un malson del que ahir va despertar tot i que els punts aconseguits, 49,25, queden lluny de la seva mitjana.

En la categoria masculina es va afrontar un supergegant en el qual Kevin Esteve va ser 26è i Marc Oliveras 29è. Segons el director tècnic, Carles Visa, els resultats de tots tres «s'ajusten als objectius», que era entrar entre els 30 primers per sumar punts de cara al rànquing europeu.

BONES SENSACIONS DE SOULIÉ / En biatló, Laura Soulié va obtenir una correcta 52a posició en l'esprint de 7,5 quilòmetres corresponent a la novena cita de la IBU Cup, a Khanty-Mansiysk (Rússia). La corredora de la FAE va acabar satisfeta pel to físic –«em trobava bé, amb ritme i he arribat amb forces a l'última volta», va afirmar– i per l'enceratge dels esquís però va lamentar «les dues penalitats en el tir».

Per últim, en freestyle, el jove Carlitos Agurareles va acabar en la tercera plaça del podi de l'ISF Tour, després de ser també tercer dimecres en l'última cita, a la Clusaz.