El rodatge i la manca d'un sistema de joc condemnen l'Engolasters

• L'equip de Miquel Martín perd a la pista del Cardedeu per 38-17, però va millorant
ESCALDES-ENGORDANY

La jugadora de l'Engolasters Cristina Suárez (esquerra), a Cardedeu Foto: HCE

L'HC Engolasters va perdre el diumenge passat a domicili contra el Cardedeu (38-17) en un partit en què es va evidenciar la diferència de rodatge de les andorranes en ser un club que com qui diu, acaba de sortir de l'ou i trobar-se davant un equip més rodat i amb un sistema de joc tècnicament superior. Davant situacions com aquesta només cal treballar i anar millorant, cosa que es va veure a la pista, perquè la derrota està assegurada tot i que davant hi hagi un equip de mitja taula.

Les noies que dirigeix Miquel Martín van sortir amb certa desconcentració inicial i van evidenciar manca d'encert en les primeres jugadres d'atac que va propiciar una diferència de sis gols per a les locals en el primer quart d'hora. Desprès de un temps mort, l'Engolasters va millora el seu joc però davant es topava repetidament a una defensa molt compacta i al límit de reglament, però sobretot amb una portera que ho aturava quasi tot per la qual cosa es va arribar al descans amb un 17-8 al lluminós.

A la represa les andorranes van acusar el desgast físic i la manca d'idees mentre que les locals, al contraatac, van propiciar el 38-17 final. Segons Martín caldria destacar que la majoria de jugadores de l'Engolasters van anotar un gol des de les diferents posicions i que el joc de les primeres línies amb els pivots comença a prometre bons resultats.