PUBLICITAT

La Policia deté 9 persones per diversos delictes

  • Dos anglesos van furtar en un hotel del Pas de la Casa
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El despatx central de la Policia a Escaldes Foto: EL PERIÒDIC

la Policia ha efectuat nou detencions per diversos delictes durant la setmana del 4 al 10 de març. Concretament, tres de les detencions s'han produït per presumptes delictes contra la seguretat del trànsit, dos contra el patrimoni, un contra la salut pública, i els tres restants per altres motius.

La Policia va detenir la matinada del passat 6 de març al Pas de la Casa, dos homes de nacionalitat anglesa i no residents, de 29 i 32 anys, com a presumptes autors de furt amb força en un establiment hoteler de la població.

Dos dies més tard, el 8 de març, els agents van detenir a Escaldes-Engordany un home de nacionalitat romanesa i no resident, de 25 anys, com a presumpte autor d'un furt amb força en dos parquímetres d'Andorra la Vella, així com d'injúries, amenaces, resistència i desobediència greu a funcionaris de Policia. L'home va ingressar al Centre penitenciari.

Seguretat del trànsit / Pel que fa als delictes contra la seguretat del trànsit, la Policia va detenir tres persones que sobrepassaven els límits d'alcoholèmia. La primera detenció es va produir el dia 5 de març a un resident espanyol de 62 anys amb una taxa d'1,49 g/l. El segon detingut va ser un resident filipí de 29 anys, el dia 6 de març, amb una taxa d'1,30 g/l. I finalment, aquest dissabte es va detenir una andorrana de 28 anys amb una taxa d'1,55 g/l.

Respecte als delictes contra la salut pública, la Policia va detenir aquest diumenge un jove andorrà de 18 anys a Escaldes-Engordany com a presumpte autor de cessió de marihuana a un menor d'edat i consum d'aquesta droga.

Per últim, el passat dijous es van produir tres detencions més per diversos delictes. La primera va tenir lloc a la matinada durant un control a la via pública d'Andorra la Vella, quan els agents van detenir un resident marroquí de 30 anys, com a presumpte autor d'amenaces, injúries i resistència greu a funcionaris de policia. Hores més tard, els agents van detenir a la frontera del riu Runer un jove andorrà de 22 anys com a presumpte autor d'un trencament d'una ordenança penal de suspensió del permís de conduir. Finalment, el mateix dijous, la Policia va detenir un resident turc de 42 anys com a presumpte autor d'un delicte contra l'administració de justícia. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT