PUBLICITAT

Sánchez iguala els números de Safford mentre l'americà és baixa

  • El capità demostra a Palència que amb més minuts de joc està al nivell que exhibia a Plata
I. MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Pablo Sánchez Foto: ÀLEX LARA

Potser hi ha qui pensa que a Pablo Sánchez se li ha quedat gran l'Adecco LEB Or perquè durant tota la temporada ha estat molt lluny de les xifres que a la LEB Plata el van etiquetar com un pilar del River al parquet. L'actuació que va tenir a Palència, però, evidencia tot el contrari. Amb més minuts a la pista que el que era costum fins ara a Or, el capità rendeix tant com el curs passat i a més té una aportació similar a les mitjanes de Safford, el seu principal aspirant en la posició d'aler.

Sánchez jugava en el River de la LEB Plata una mitja de 26,25 minuts per partit i en els apartats que més destacava tenia 9,3 punts per partit, 6,2 rebots i 10,7 de valoració. A Or el capità del conjunt tricolor estava molt per sota, en els 20 duels que ha jugat: 17,02 minuts per partit, 3,5 rebots i 5,6 de valoració. Però a Palència, on va jugar 25 minuts per la baixa de Safford –«si algú no pot jugar, els seus minuts s'han de repartir entre la resta», va assegurar ahir el tècnic, Joan Peñarroya–, va fer 11 punts, 6 rebots i un 15 de valoració.

Aquestes xifres són fins i tot millors que les que està aportant Safford, tot i que les de l'americà tenen el mèrit de ser una mitjana de 19 partits jugats, i no d'un. Ha jugat 23,59 minuts per duel, amb 3,8 rebots i un 7,9 de valoració.

Peñarroya, però, sempre ha preferit no centrar-se exclusivament en les estadístiques i per això va dir sobre el gran partit de Sánchez a Palència: «Estic content amb ell per la feina que ha fet durant tot l'any. En el darrer partit va ser important a nivell de números i encert però ho ha estat sempre i en un equip no tothom pot ser sempre protagonista».

De fet al tècnic el que més li preocupa ara mateix és l'americà, que no acaba de recuperar-se dels problemes físics que té al genoll: «Està treballant per retrobar sensacions. És una lesió que d'inici ens va preocupar però no era greu. Ara bé, el procés de recuperació s'està allargant més del que s'esperava». Preguntat sobre si és una baixa que trastoca els plans el tècnic va deixar anar: «Fa un parell de setmanes que la qualitat no és la mateixa per la falta d'efectius però aquestes coses passen».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT