Gutiérrez se surt de la pista a la primera mànega

• L'andorrana tanca la Copa d'Europa de Lenggries amb una 44a plaça dijous i l'abandonament d'ahir
LENGGRIES

Gutiérrez, en un eslàlom disputat a Andorra la temporada passada Foto: TONY LARA

Mireia Gutiérrez va competir ahir a l'eslàlom de la Copa d'Europa de Lenggries (Alemanya), però no va poder finalitzar la primera mànega en una pista molt foradada. La cursa va ser guanyada per la txeca Sarka Zahrobska amb un temps de 1min 42,05s.

Segons el tècnic francès, Lionel Pellicier, la Mimi està esquiant «cada vegada millor», però ahir esva trobar novament amb una pista «molt malmesa i amb forats». «La primera part ha esquiat força bé, tot i que perd una mica de temps quan pica en algun forat», va dir Pellicier, que va explicar que l'andorrana va perdre la línia precisament en topar amb un clot.

Mireia Gutiérrez disputarà diumenge la Copa del Món d'eslàlom a Ofterschwang.

AVUI, COPA DEL MÓN DE BIATLÓ / En biatló, Laura Soulié disputa avui la prova sprint de 7,5 quilòmetres de la Copa del Món que s'està disputant a Sochi (Rússia).