PUBLICITAT

L'espectacle de la Copa del Món, entre Arinsal i Arcalís

  • Avui és la Vertical, i a la tarda juguen a casa el FC Andorra de futbol (16.00h) i futbol sala (18.30h)
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
La cursa individual de la temporada passada, a la zona de la Coma d'Arcalís, on aquest any es repeteix Foto: ÀLEX LARA

El cap de setmana està marcat per la Font Blanca, la cita amb la Copa del Món d'esquí de muntanya i totes aquelles màquines de pujar i baixar muntanyes. Però també hi haurà futbol, futbol sala, rugbi i hoquei patins.

ESQUÍ DE MUNTANYA - La FAM, amb totes les armes a la Font Blanca

Dues jornades de pur esquí de muntanya és el que es viurà aquest cap de setmana a Arinsal, avui, i Arcalís, demà, amb tota l'artilleria esportiva de la FAM a la línia de sortida. La primera cursa d'aquest matí (a les 10.30h arrenca des d'Arinsal) tindrà com a meta el Port Negre, en una cursa Vertical que comptarà amb un desnivell de 580 metres positius per a totes les categories. Aquesta cursa els esquiadors habituals tenen l'oportunitat de seguir-la en directe, ja que puja tot per la pista cap al cim on l'any passar es va imposar Kilian Jornet, aquest any absent.

Serà diumenge la prova més dura, la Individual, que comptarà amb 17 quilòmetres de recorregut, amb cinc pujades amb dos trams a peu amb grampons i cinc baixades. El desnivell total positiu serà de 1.920 metres, amb un trajecte en què es transcorrerà per les crestes altes de Vallnord amb el Pic de Creussans (2.682m), i el Pereguils (2.702m). Les dues curses del cap de setmana són puntuables, a més de per la Copa del Món, per la Copa d'Espanya, el Circuit Català de curses de muntanya (FEEC), i la Copa d'Andorra.

FUTBOL - El FC Andorra busca confirmar la reacció

El FC Andorra disputa avui a Aixovall (16.00h) un nou duel de la Primera Catalana. Serà contra el Tàrrega, conjunt que en la primera volta ja va vèncer els andorrans «sense fer res», segons el tècnic Justo Ruiz, però amb les seves armes d'eficiència de cara a la porteria contrària si el rival dóna facilitats. Els tricolors desitgen la victòria per sumar la segona consecutiva després de vèncer a Morell.

FUTBOL SALA - Nou duel sense tècnic: Levante

El Levante Dominicos és el rival del FC Andorra de futbol sala aquesta tarda (18.30h) al Poliesportiu de la capital. El matx arriba en un moment estrany per a l'equip andorrà, ja que sumarà el tercer partit consecutiu sense el tècnic Carlos Sánchez a la banqueta, després de complir els dos anteriors de sanció i començar ara el cicle de 13 que se li ha imposat, mentre no prosperi el recurs.

DIUMENGE - "Play-off" de futbol, rugbi i hoquei patins

Diumenge, a més de la Font Blanca de la Copa del Món, hi haurà al Camp del Consell rugbi a les 15.30h amb el VPC que rep l'Hers Lauragais. A les 12.30h, hoquei patins amb el duel entre el Cevalls i el Tremp. A les 12.00h el play-off per la permanència (Encamp-Principat i Engordany Burger King), i a les 16.00 play-off pel títol a Aixovall (Lusitans-UE Santa Coloma i Sant Julià-Pidasa).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT