PUBLICITAT

Les matriculacions de vehicles disminueixen un 12,9%

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Les dades mostren que la matriculació de turismes va davallar en un -21,6%, mentre que la de motocicletes i ciclomotors va augmentar un 33,3% i la de camions i camionetes, un 8,3%.

D'altra banda, les matriculacions de vehicles acumulades durant el que portem d'aquest any 2013 han estat de 319, el que suposa una disminució del -11,4% respecte el mateix període de l'any passat. En aquest sentit, tant els turismes com els camions i camionetes tenen una variació negativa del -12,3% i del -50%, respectivament.

Pel que fa a l'acumulat de matriculacions dels darrers dotze mesos va ser de 2.218, el que suposa una variació negativa del -12,7% respecte al mateix període de l'any anterior.

Els turismes i els camions i camionetes presenten una disminució del -18,8% i -16,1%, respectivament. D'altra banda, les matriculacions de motocicletes i ciclomotors han augmentat en un 5,6%, segons mostren les dades d'estadística.

En quant a les dades mensuals ajustades, és a dir, un cop eliminades les variacions causades pels efectes del calendari i del període de l'any, Estadística va constatar un decrement en la variació en el darrers sis mesos amb un -0,2% pel mes de febrer del 2013.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT