PUBLICITAT

El River juga a Palència per ser més a prop de l'objectiu ACB

  • L'equip tindrà la baixa de Justin Safford, que encara no es troba recuperat de la seva lesió
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Justin Safford, a l'esquerra, no serà a Palència per lesió Foto: ÀLEX LARA

El líder River Andorra torna a la seva particular batalla contra tots buscant l'ascens a l'ACB. Avui (21.00, RNA en directe) el rival és lluny, el Palència Baloncesto, equip que és quart a la Adecco Or amb 13 victòries i set derrotes, i que fonamentalment és recordat pels andorrans per ser el primer equip que els va derrotar en aquesta lliga. Així doncs, el matx es presenta atractiu no tant per una suposada revenja que el capità Pablo Sánchez ahir descartava, sinó perquè la victòria significa seguir somiant en l'opció cada vegada més clara de tocar el cel amb l'ascens a la màxima categoria del bàsquet espanyol. El River no podrà comptar amb Justin Safford, encara no recuperat dels seus problemes físics: «Està pitjor del que ens agradaria», va dir ahir el tècnic Joan Peñarroya.

«És un partit atractiu amb dos equips que fan un bon bàsquet», va afirmar Peñarroya just abans de pujar a l'autobús cap a Palència. «Som conscients de la dificultat del rival, i més sent a casa seva. El Palència és una institució que sempre ha estat donant passos endavant, i si bé l'objectiu que tenen és el play-off, és un objectiu petit per a un equip com aquest», va afirmar l'entrenador de l'equip andorrà.

Peñarroya va destacar el «talent» dels palentins i la seva victòria al Poliesportiu en la primera ronda de la lliga: «Aquí el partit va ser molt igualat i ells van tenir més serenitat per endur-se la victòria». El tècnic destaca del Palència molts jugadors, però sobretot defineix al rival per la seva «sòlida defensa», i perquè juga «molt amb les mans, i això fa que els rivals precipitin situacions».

EL BURGOS JUGA A PAMPLONA / La 21a jornada es disputa gairebé tota avui. Només el derbi gallec entre Ourense i Breogán és demà. El Ford Burgos, màxim rival del River per l'ascens –suma dues derrotes més que els andorrans– juga a Pamplona contra el Planasa Navarra (20.30h).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT