PUBLICITAT

Soulié és 59a amb cinc errades de tir a la individual de Sochi

  • A Alemanya, Mireia Gutiérrez és 44a en l'eslàlom de la Copa d'Europa d'esquí alpí
EL PERIÒDIC
SOCHI/LENGGRIES

Periodic
Foto: VIANNEY THIBAUT / ZOOM AGENCE

La Copa del Món de biatló de Sochi (Rússia) va arrencar ahir amb la prova individual femenina de 15km, amb Laura Soulié en la 59a plaça en una prova que va guanyar la bielorussa Danya Domracheva, que va marcar un espectacular registre de 45min 45,2s amb dues errades de tir. Així mateix, a Alemanya, en esquí alpí Mireia Gutiérrez va ser 44a a l'eslàlom de la Copa d'Europa.

Soulié va finalitzar amb un temps de 54min 11,5s, a 8min 26,3s de la guanyadora, i amb cinc errades de tir. Va fallar un tir en les tres primeres tirades, i dos en l'última. La penalització era d'un minut per errada de tir. La 30a posició, que és la referència que s'ha posat l'andorrana i la Federació, va ser per a l'alemanya Franziska Hildebrand, que va acabar a més de tres minuts de Soulié.

L'andorrana va assegurar que els problemes els va tenir en el tir: «He disparat molt lentament. La pista dels Jocs és molt dura, amb moltes pujades, i a més ha fet molta calor. Esquiant, però, m'he trobat bé, amb ritme i uns molts bons esquís. Faig un temps d'esquí molt millor que de costum». Soulié disputarà demà la cursa sprint de 7,5 quilòmetres.

GUTIÉRREZ, 44A A LA COPA D'EUROPA / Mireia Gutiérrez va competir ahir a l'eslàlom de la Copa d'Europa de Lenggries (Alemanya), on va acabar 44a. La vencedora va ser la francesa Nastasia Noens amb un temps de 1min 40,25s. Gutiérrez va fer un crono de 1min 46,30s i amb 43,42 punts FIS. L'andorrana, que sortia amb un dorsal molt alt, el 57, només va ser superada per una esquiadora amb un dorsal superior. Avui, novament un eslàlom.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT