PUBLICITAT

El 'clúster' de Salut incorporarà professionals

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El clúster de Salut i Benestar va celebrar ahir la setena sessió de treball dins del programa de diversificació econòmica de la iniciativa Actua, amb la participació de 20 representants dels sectors públic i privat.

El Govern va informar en un comunicat que l'objectiu de la sessió va ser identificar els recursos humans existents a Andorra, amb capacitat d'ajudar i facilitar els diferents projectes, així com estendre aquesta recerca a professionals propers de l'entorn, que puguin aportar un valor diferencial i afegit. La propera sessió de treball del clúster està prevista que per la primera quinzena del mes d'abril.

El fet de convidar a professionals de fora d'Andorra a incorporar-se en les dinàmiques de treball, permetrà segons van apuntar des del Govern, en primer lloc, enriquir la tasca que ja s'està duent a terme, i, seguidament, facilitar i ajudar a difondre la feina que les empreses andorranes estan fent en aquest àmbit.

ESTRUCTURA / El clúster està estructurat en tres grups o dinàmiques de treball diferents, seguint criteris basats en la demanda del mercat. Es tracta d'impulsar i pilotar projectes considerats estratègics com, per exemple, una clínica d'estètica, ehealth i la creació d'un banc de teixits. Els membres de cada equip de treball tracten d'identificar l'oportunitat concreta que ofereix el mercat andorrà, les barreres que poden sorgir en la implantació, així com la viabilitat de vertebrar recursos i sinergies al seu voltant.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT