El Campionat d'Andorra, finalment diumenge

ESCALDES-ENGORDANY

El Campionat d'Andorra Absolut d'Hivern estava previst per al passat 19 de gener, però la duresa d'aquest hivern no va permetre que es pogués dur a terme per les nevades. Així, la Federació d'Atletisme (FAA) ha establert la data d'aquesta cita esportiva per al pròxim diumenge 19 de març al matí, al Camp del Consell.

La competició arrencarà a les 10.30h amb el pes, l'alçada i la perxa, i continuarà amb les semifinals dels 100 metres, la llargada, els 800 metres, les finals dels 60, la llargada, els 200m, el triple salt i els 400 per acabar aquest Campionat de categoria absoluta, que té previst acollir els millors atletes del Principat, tot mirant el cel per si apareix de nou la pluja o la neu.

PUEYO, RÈCORD DE 60 TANQUES / Durant la fase classificatòria del Campionat de Catalunya infantil, Jaume Pueyo va assolir el rècord d'Andorra dels 60 tanques amb 12,62s. Així mateix, va fer millor marca personal als 60 llisos amb 9,61s, prova en què Alba Suárez i Maria Sabio van fer el mateix amb 9,15s i 9,40s, respectivament. Així mateix, Cristina Llovera va ser al Campionat d'Espanya juvenil, sent la 27a amb 27,25s en els 200 metres.