PUBLICITAT

Una persecució a la capital acaba amb un jove detingut

  • El noi de 18 anys no resident havia consumit cocaïna i cànnabis
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Edifici de la Policia. Foto: ANA

La Policia va detenir dissabte passat a Andorra la Vella un jove portuguès de 18 anys no resident com a presumpte autor de desobediència greu a funcionaris de Policia, conducció d'un vehicle automòbil sota la influència de drogues tòxiques (cocaïna i cànnabis), conducció temerària i furt d'ús de vehicle automòbil. Els agents van aconseguir detenir-lo després d'una persecució amb el vehicle i a peu. Aquesta detenció forma part de les 13 que s'han efectuat durant la setmana del 25 de febrer al 3 de març.

La detenció del jove portuguès es va produir després que una patrulla de Policia observés un turisme que no portava l'enllumenat. Quan els agents van advertir al conductor, aquest va marxar precipitadament cometent diferents infraccions de circulació, i finalment va saltar del vehicle en marxa. Llavors es va iniciar una persecució a peu fins que va ser interceptat. Pel que fa al vehicle, havia estat sostret moments abans, ja que el seu propietari l'havia deixat obert amb les claus al contacte. La Policia va informar que el jove, per ordenança penal i acollint-se a l'article 65.3 del Codi Penal (substitucions de penes) va ser expulsat del Principat per un període de cinc anys.

ALTRES DETENCIONS/ Els agents van detenir el passat 25 de març un jove andorrà de 21 anys, que accedia al Principat per la frontera del riu Runer amb 263,4 g de marihuana. El jove va ser ingressat al Centre Penitenciari en règim de semillibertat. El 26 de març van detenir a Encamp un andorrà de 20 anys com a presumpte autor de robatori, consum de cocaïna i cessió de droga tòxica a un menor. El mateix dijous la Policia va rebre una denúncia pel robatori d'un telèfon mòbil i cinc euros a un jove de 17 anys. La investigació va conduir al jove detingut que anteriorment hauria cedit marihuana al menor. Per tot plegat, va ingressar al Centre Penitenciari de la Comella.

D'altra banda, durant la setmana passada, la Policia va detenir tres persones per donar positiu en els controls d'alcoholèmia. El passat dilluns, un resident portuguès de 45 anys i una espanyola de 41 van ser detinguts com a presumptes autors d'injúries, resistència i desobediència greu a funcionaris de Policia i el dimarts, la Policia també va detenir a Escaldes-Engordany un nord-americà de 41 anys i no resident com a presumpte autor de possessió de document inautèntic i amenaces a un agent de l'autoritat en exercici del seu càrrec.. L'home va ingressar al Centre Penitenciari de la Comella.

El dijous va ser detingut un resident portuguès de 48 anys, com a presumpte autor de lesions en l'àmbit domèstic. Finalment, el passat divendres es van efectuar tres detencions, una d'elles a Escaldes-Engordany, a un espanyol no resident de 38 anys, com a presumpte autor de desobediència a una ordre d'expulsió del ministre de Justícia i Interior.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT