PUBLICITAT

Flis no entra en el cinc ideal de la jornada tot i fer 32 de valoració

I.M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

Dima Flis ni tan sols ha entrat en el cinc ideal malgrat aconseguir rècord personal de punts, amb 32, en la victòria del divendres passat contra el Planasa Navarra (78-53).

Els números del pívot del River són per emmarcar: 22 punts, 10 rebots, 2 assistències, 2 pilotes robades i 1 tap. Això, però, no va ser suficient per entrar en el cinc ideal de la jornada perquè dos jugadors l'han superat malgrat ser una xifra poc habitual. Urko Otegui (Palència) i Jamal Samuels han fet un 33 i l'han deixat, per tant, a un punt de ser MVP. El cinc ideal l'han completat el base Raul Mena (Ourense) amb 22 de valoració, l'escorta Anthony Winchester (Breogan) amb 22 i l'aler Mario Hezonja (Barça Regal B) amb 20.

El triomf contra el Navarra també va deixar una dada sorprenent, que són els 4 punts de valoració de Marc Blanch. El màxim anotador del River amb una mitjana de 14,7 punts per partit divendres en va anotar 7 en 21 minuts, quan també te una mitja de 30 per partit.

Blanch i Flis són, amb Dani Pérez, els que més valoració tenen al River en el que va de temporada. El tècnic, Joan Peñarroya, va mostrar indiferència: «No va tenir encert però va aportar altres coses. Si tothom fa sempre molts punts acabaríem fent 200 per partit».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT