Sanza, quart al Campionat de Catalunya de la Mitja

• Fernandes Pita és 9è i Yolanda Castillejo 6a quan lluitava pel podi
MONTORNÉS

Marcos Sanza va ser el millor representant del CAVA a la 20a Mitja Marató de Montornés, del Campionat de Catalunya de la distància, amb la quarta posició i a cinc segons del podi. La cursa, disputada diumenge, va comptar també amb Manuel Fernandes Pita, que va ser 9è, i Yolanda Castillejo, 6a després de patir problemes als peus quan lluitava per les places de podi.

Sanza està en forma i els Jocs dels Petits Estats estan en el seu punt de mira. Diumenge va ser quart al Campionat de Catalunya de Mitja Marató amb un temps de 1h 07min 54s. Sanza es va quedar en el segon grup quan els tres primers es van avançar. Adrià Garcia, que va ser finalment el vencedor (1h 06min 19s), Samir Aitor Bouychamane, segon (1h 07min 39s) i Marc Roig, tercer (1h 07min 49s), van formar l'escapada del dia, i Sanza es va quedar tirant d'un grup de tres que formava amb Abderraman Ait Kha Khamouch i Jordi Comas. Aquest trio va escurçar la distància amb els tres capdavanters, però finalment Sanza es va quedar a quatre segons del podi. Per la seva part, Fernandes Pita, 9è en homes, va fer un temps d'1h 10min 11s, i Castillejo, 6a en dones, 1h 25min 09s. La cursa la van completar 3.207 atletes.

ESPANYOL DE VETERANS / A Saragossa es va disputar el Campionat d'Espanya de veterans, a,n Xavi Consegal (CAVA) en 3r lloc en salt amb perxa, amb 3,70m en la categoria M-35.

MILLOR MARCA PER A CÉSAR AMIGÓ / Diumenge va viure la Mitja de Cambrils, amb César Amigó (Amics Atletisme Andorra) en 33a posició i amb millor marca personal: 1h 20min 15s. En la prova dels 10km van córrer 13 atletes d'aquest club.