PUBLICITAT

Els tractaments sensorials guanyen adeptes en el nou centre de Caldea

  • Els responsables de l'Inúu valoren de forma positiva el seu primer mes de vida
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
L'espai wellness de Caldea Foto: TONY LARA

Des de l'obertura del centre Inúu, el 15 de gener, el centre ha complert amb les expectatives de visites, segons la nova directora comercial i de màrqueting, Beatriz Fernández. El que més èxit té de moment són els pacs Evadis de 60 minuts i els tractaments sensorials, sobretot els de temàtica oriental, va apuntar. L'objectiu, però, és que el client vegi el centre «com una continuïtat» i que en el moment en que surti per la porta «ja marxi amb la consciència que el wellness integral són cinc temàtiques», va manifestar Fernández.

Quan fa poc més d'un mes que va obrir el nou centre de Caldea, Inúu, la valoració dels seus responsables és molt positiva ja que tot i que reconeixen que es necessita «un temps de rodatge» i de «maduració del producte», la percepció del client és molt bona, va assegurar Fernández.

L'objectiu és que el client obtingui «una experiència que no oblidi, que vulgui tornar». «Volem aconseguir que quan el client faci check out ja pensi en tornar al centre i fer una experiència més amplia, que marxi amb la consciència que el wellness integral són cinc temàtiques» va resumir Fernàndez.

Seguint aquesta línia, recomanen especialment els pacs Splenia i Idylia que es poden fer en més d'un dia, però també el Private Spa que permet gaudir d'un espai privat per a dues o quatre persones amb un pac Evadis o Serenis de dues hores i mitja o tres hores i mitja. Un altre servei que ha tingut molt bona acollida i que s'ofereix a tothom és el de l'assessor wellness. Des que entra al centre, un tècnic assessor fa un seguiment del client durant tota la visita i «fa una personalització de l'experiència que tindràs a Inúu» va explicar Beatriz Fernández.

Pel que fa al tipus de clients, la majoria estan dintre de la mitja de 35 a 55 anys, són de nacionalitat russa i acudeixen al centre perquè algú que ha tingut una experiència a Inúu els ho comenta. Tot i que n'hi ha alguns que arriben a través dels operadors turístics, «cada cop són més els que venen pel seu compte»



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT