PUBLICITAT

Amb àngel i amb molta empenta

  • Les 200 participants a la quarta edició de MtoB donen 2.400 euros a la Gavernera
GLÒRIA GURDÓ
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
També van poder posar a l'estil de les estrelles i els famosos sobre un podi que mostrava les marques i establiments col·laboradors Foto: EL PERIÒDIC

Miriam Fernández l'organitzadora de la festa solidària inspirada en l'estil de vida de la sèrie Sexe a Nova York, Manhattan to Barcelona (MtoB), entragarà demà un xec de 2.400 euros al centre d'acollida d'infants, la Gavernera. La jove barcelonina va reunir el passat 23 de febrer, 200 dones a l'hotel Andorra Park d'Andorra la Vella, per celebrar la quarta edició de la MtoB Edition. El sopar i la festa, van incloure activitats de tota mena i ven permetre recollir prop de 2.400 euros a l'organitzadors per contribuir al benestar dels 14 nens i joves que acull actualment la Gavernera. La festa va ser molt animada perquè va amb activitats molt femenines de tota mena.

Estands i tallers

Les assistents van poder participar a sessions de perruqueria, maquillatge i manicura ofertes per les marques i empreses que també van col·laborar en la quarta edició d'aquesta festa solidària molt apreciada a Barcelona i Andorra, tenint en compte l'èxit de convocatòria que va tenir l'última edició a l'Andorra Park. Les sessions de maquillatge i perruqueria van ser ofertes per les marques OPI, GHD i Gala. A més, Lola Casademunt i Lolë van proposar una desfilada per avançar la moda de la temporada de primavera i la firma Cervera va participar amb una exposició de joies. L'esdeveniment també va comptar amb dues convidades especials; la periodista, model i fashion blogger, Mònica de Tomàs, i l'artista Josita Boluda que va regalar quatre de les seves obres. La nit va ser amenitzada per la cantant mexicana Alondra i pel dj barceloní Jimmy Casanovas. També es van repartir més de 50 premis entre les assistents a la festa, entre ells unes sabates Louboutin oferides per Gallery, candy bags de la marca Furla, productes GHD, total outfits de Bespoke Closet, dos packs VIP d'esquí oferts per Crèdit Andorra i deu forfets de Vallnord.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT