PUBLICITAT

Verdú és 41è, el seu millor resultat al gegant continental

R. M. S.
SOLDEU

«No hi ha excuses, ho teníem tot per fer-ho bé», va dir ahir el director tècnic de la FAE, Carles Visa, una vegada conegut el resultat final de Joan Verdú en el segon gegant del cap de setmana de Copa d'Europa, 41è. Així mateix, ahir no van acabar la primera mànega ni Kevin Esteve (es va sortir en el mur final), ni Roger Vidosa (es va saltar una porta a la zona plana), ni Marc Oliveras (va picar amb la bota en les primeres portes en perdre una mica el control).

«No tenia res a guanyar i he sortit a donar-ho tot», va dir ahir Verdú en millorar amb el 41è lloc el seu millor resultat en una Copa d'Europa de gegant (va ser 49è a Levi, Finlàndia). El dia anterior, dissabte, els resultats van ser també discrets: Verdú no va superar la primera mànega en caure, mentre que Esteve va quedar fora en la segona. Vidosa va ser 42è i Oliveras 43è. Visa, des de la FAE, va parlar ahir de «massa precipitació» per voler fer-ho bé «a casa».

CURSES fis A lES MENUIRES i al pas / A les Menuires, dissabte Mireia Gutiérrez no va acabar el gegant, mentre que ahir va ser l'eslàlom, amb Sara Raméntol també, i les dues fora en la primera mànega. Per altra part, al Pas de la Casa, cap de setmana de trofeu: dissabte gegant amb Robert Solsona 2n i Xavi Salvadores 3r millorant punts, i Carmina Pallàs 3a; diumenge, Nil Ruiz ha estat 6è a l'eslàlom i Pallàs 2a.

COPA DEL MÓN DE BIATLÓ / Dissabte, Laura Soulié va disputar la prova de persecució de la Copa del Món d'Oslo, finalitzant 46a.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT