Pas de gegant del Lusitans per revalidar el títol de campió

• El líder supera el Sant Julià i ara és segona la UE gràcies a les taules en el derbi contra el Pidasa
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Bruninho fa un cor amb les mans en marcar per al Lusitans, ahir Foto: SÍLVIA CASALS /FAF

El FC Lusitans va donar ahir un pas de gegant per revalidar el títol de campió després d'una primera jornada del play-off pel títol totalment propícia per al conjunt que dirigeix Carlos Sánchez. A la victòria contra el Sant Julià en el duel entre els dos primers classificats s'ha de sumar l'empat en el derbi colomenc més escalfat dels últims anys (2-2) i ara és la UE Santa Coloma el màxim perseguidor del Lusitans i també el que s'aferra ara a la plaça d'Europa League que concedeix el campionat domèstic al subcampió.

SIS EXPULSATS AL DERBI / UE i Pidasa van obtenir un empat que no beneficia a ningú en un partit tranquil fins els últims minuts i que va acabar amb sis expulsats. Alejandro en veure la segona groga al 41 que va deixar el Pidasa en inferioritat fins gairebé el final del duel i quan anaven 0-0. Boris va marcar al 63 després d'una gran jugada per la dreta de Víctor Bernat, Renato va empatar en la següent acció amb una vaselina i al 83 de nou Boris a passada de Bernat va fer el 2-1. Al 87 una falta de Pousa a Xavi Andorrà va significar la segona groga i aquesta acció va acabar amb quatre expulsats de la UE: el Andorrà amb vermella directa per replicar Pousa amb una agressió, acte seguit Víctor Rodríguez va veure la segona groga, mentre que Riera i Bernat van veure la vermella directa per dir-li alguna cosa a l'àrbitre. En la següent acció, que ja era al minut 93, Txema va establir l'empat i l'àrbitre va xiular el final tot i el temps que s'havia perdut.

En l'altre partit el Lusitans va mostrar més pegada de cara a la porteria contrària i va vèncer amb gols del pitxitxi Bruninho al minut 44 i Pedro al 86 davant un Sant Julià que no va gaudir d'ocasions clares.

Al pla-off pel descens la taula s'estreny ja que el Burger King va derrotar el Principat per 0-1 amb gol d'Àlex Rodríguez al minut 4, per la qual cosa ocupa ara la plaça de promoció, i l'Encamp va empatar 1-1 contra l'Engordany, que passa és el cuer. Van marcar Arroyo l'1-0 al minut 22 i Ramírez l'empat al 81. Tres punts separen els quatre equips.