El FC Andorra agafa aire amb una remuntada a Morell (1-2)

MORELL

El FC Andorra va posar fi a una ratxa de sis derrotes consecutives en imposar-se per 1-2 dissabte al camp del Morell. L'equip de Justo Ruiz agafa una important glopada d'aire per sortir de la zona de descens directe, tot i que es manté amb dos partits menys que la majoria d'equips del grup 2 de la Primera Catalana.

Els tricolors van rebre un cop dur ja només començar el partit, ja que una badada defensiva va significar l'1-0 quan només es portaven 3 minuts de joc. Lluny de descompondre's, l'Andorra va reaccionar assumint la possessió i després de les ocasions fallades per Darío, Sebas i Ludo, Cristian Martínez va marcar l'empat de penal comès sobre Sebas quan faltaven tres minuts per al descans.

En la segona part l'Andorra encara va millorar, va jugar amb més intensitat, i va gaudir d'ocasions clares de Cristian, Darío, Emili –gol anul·lat per dubtós fora de joc– fins que el propi Cristian va aprofitar una badada local en el minut 72 per plantar-se davant el porter i marcar un gol que sap a glòria.