El VPC es deixa remuntar contra el cuer en un segon temps nefast

• L'equip de Martínez perd un avantatge de 13-3 al descans i només suma el ?bonus' defensiu

El VPC va deixar escapar la victòria ahir al Camp del Consell contra el cuer Saint Jory, en un partit en el qual podia haver sumat els cinc punts però que finalment es va quedar en un pel bonus defensiu(16-18).

L'equip de Dídac Martínez va ser clarament superior al rival en els primers 40 minuts. Al 2 un cop de càstig d'Abelló va suposar el primer avantatge. Els visitants van respondre amb la mateixa moneda al 5 però tot i les nombroses interrrupcions i un joc no gaire vistós, el VPC ho tenia tot controlat i va tornar a distanciar-se al quart d'hora amb un assaig, de nou d' Abelló, tot just després que el Saint Jory es quedés amb un home menys per una groga. Abelló, ahir el xutador del VPC amb Barkalaia a la grada lesionat, va fallar la transformació. Ja al descompte Magallon va completar una cavalcada de McKendry, pura potència, i al descans el resultat era de 13-3.

A la segona part va canviar el guió radicalment i el cuer va tancar el VPC darrere la seva línia de 22 metres. El quinze de Martínez, inoperant en atac, gairebé no va sortir del seu mig camp i els visitants, amb dues marques als minuts 49 i 73' –la segona transformada– van remuntar (13-15). El VPC va reaccionar i en la següent acció va fer pujar el 16-15 amb un cop de càstig d'Abelló però els nervis al final van provocar un allau d'errades defensives i el Saint Jory va endur-se el triomf amb un drop al minut 81. Abelló encara va poder obrar el miracle, però va fallar un últim cop de càstig a la desesperada, des del mig del camp al minut 85, que tampoc hauria fet justícia.