PUBLICITAT

El FC Andorra necessita sortir del pou de la Primera Catalana

  • El CV Andorra tanca la Superlliga a Castelló i Inka Bellés torna a la Copa del Món
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

El cap de setmana té molts fronts oberts, i pel que fa als esports d'equip, la jornada és ampla entre dissabte i diumenge amb futbol, vòlei, rugbi... i esquí de muntanya

FUTBOL.EQUIPS AMB URGÈNCIES AL CAMP DEL MORELL

El FC Andorra necessita més que mai els tres punts. Ni tan sols li pot valdre un empat al camp del Morell, un club que també està necessitat i que suma només tres punts més que els andorrans. El FC Andorra està mirant de reüll l'última posició de la competició, que està ocupada pel Valls, però amb els mateixos 18 punts tots dos equips. Així les coses, una derrota avui de l'equip que dirigeix Justo Ruiz (19.30), suposaria un cop molt dur per a una entitat que tot i les noves incorporacions, les variacions que ha lluitat per fer durant la campanya i els esforços desplegats, no veu recompensada la trajectòria. A més, s'hi afegeixen les lesions, que no paren. Veurem.

VOLEI. VIATGE A CASTELLÓ PER TANCAR LA SUPERLLIGA

La lliga regular de la Superlliga arriba a la seva fi amb un duel per al CV Andorra que no serà fàcil, però que permet almenys competir de tu a tu als homes de Lluís Hillaire. Oblidats el Sòria, Terol o Almeria totpoderosos, avui el matx és contra l'equip de Castelló, que és 6è a la competició amb 17 punts, pels 14 que en sumen els andorrans en la 8a plaça. El matx es disputa a les 12.00.

ESQUÍ DE MUNTANYA. BELLÉS TORNA A LA COPA DEL MÓN DE PRESOLANA

Inka Bellés és a Itàlia per disputar la Copa del Món Skialp3-Presolana. La júnior de la FAM arriba a la cita sense haver entrenat des dels Mundials per estar malalta, però a Presolana prepararà la Font Blanca. Avui disputa la prova esprint.

HOQUEI PATINS. DUEL DIRECTE PER AL CEVALLS A VALLS

L'Andorra HC Cevalls visita avui (19.00) el Valls en un duel directe, ja que amb 32 i 30 punts, respectivament, tots dos equips miren cap a dalt de la Segona Catalana. El matx serà a les 19.00. Tots dos equips vénen de guanyar els seus partits.

RUGBI. DIUMENGE, EL VPC REP EL CUER SAINT JORY

Segon diumenge consecutiu amb rugbi al Camp del Consell. En aquesta ocasió, el VPC Andorra rebrà (15.30) el Saint Jory, que ocupa l'última posició de la Promoció Honor. Els andorrans, després de vèncer Lavelanet, han recobrat la il·lusió.

FUTBOL. S'INICIEN ELS PLAY OFF PEL TITOL I EL DESCENS

Ja són aquí els play-off de la lliga. Pel títol, lluiten demà Lusitans-Sant Julià a les 12.00 a Aixovall, i Pidasa-Santa Coloma a Alàs. A les 16.00, pel descens, a Aixovall Principat-Burger King, i a les 18.00, Engordany-Encamp.

 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT