El FC Andorra reprén el vol en un partidàs a Melilla

• Ique, amb un hat-trick, s'erigeix com l'heroi en un duel ple de gols, emoció i dos expulsions al final (4-5)
MELILLA

El FC Andorra va reprendre ahir el vol amb una victòria a Melilla en un partit ple de gols, emoció i tensió en el tram final, que va acabar amb l'expulsió de dos jugadors locals. 4-5 per a un conjunt tricolor liderat per Ique, de nou decisiu i autor d'un hat-trick. Ahir va ser una jornada propícia i l'Andorra va donar un pas important per assegurar les places de play-off. El tall està ara 8 punts per sota dels de Carlos Sánchez a falta de sis jornades perquè acabi la fase regular.

En una primera part boja Ique va inaugurar el marcador ban d'hora, al minut 3. No va trigar Kiko Barroso en neutralitzar l'avantatge tricolor (6') i el mateix jugador va posar els locals per davant al 18. El partit, però estava obert i l'Andorra va poder capgirar el marcador abans del descans: Ique va empatar en la següent jugada i quan faltaven nou segons va ser Xuxa el que va fer pujar el 2-3.

La segona part va tenir el mateix guió: Dani va empatar al 26', Ique de nou posava per davant l'Andorra, Dani repetia per empatar 4-4 i Carlinhos al 35' va fer el gol de la victòria. La tensió va aparèixer en els darrers minuts i van ser expulsats Kike al 37' i Rafita al 38.