PUBLICITAT

El Navarra arriba ferit

  • El River rep un rival en la frontera entre el ?play-off' d'ascens i el de descens que es desinfla a domicili
IVÁN MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Visita als nens de l'escola andorrana de Santa Coloma Foto: BCA

El River rep aquesta nit (21.00 hores, Poliesportiu) el Planasa Navarra amb l'objectiu de mantenir-se invicte en la segona volta i de continuar defensant la renda de dues victòries respecte del Ford Burgos, que a la mateixa hora juga també davant la seva afició contra el rival que deixa l'equip tricolor, aquesta setmana el Leyma Natura Corunya. Serà per tant una nit amb dos fronts oberts tot i que en principi els dos primers classificats no haurien de tenir problemes per seguir engreixant els número de victòries a favor.

L'equip que dirigeix Joan Peñarroya espera un rival ferit, que va acabar la primera volta ben situat en la zona noble de la taula però que arriba a la cita d'avui en hores baixes, marcat pels resultats discrets en les darreres jornades: suma dues derrotes seguides –Barça B a casa, Knet fora– i com a visitant n'acumula quatre –Knet, Palència, Lleida i Melilla–, per la qual cosa no guanya des del 8 de desembre a Lugo.

LA METAMORFOSI DEL RIVAL / El tècnic del River, però, sempre es centra en les virtuts del rival i del Navarra va destacar la metamorfosi que ha sofert respecte a l'enfrontament de la primera volta –77-81 per al River. Llavors no hi era un lesionat Iñaki Sanz i ha fitxat Adrián Fuentes (va pujar al 2012 amb el Tenerife) i Cristian Díaz (vinculat al Gran Canària): «Ara podran fer rotacions amb el tres bases», va alertar Peñarroya sobre la nova alternativa que tindrà el tècnic visitant, Ángel González. A més s'ha reforçat a última hora amb l'ex del River Ed Cage, que en tres partits ha fet un mitjana de 13 punts per partit i 7 rebots. Gran complement per a la tripleta d'atac que forment Douglass, Bonhome i sobretot Starosta, tot poder sota els taulells.

El River, però, no ha perdut cap dels sis de la segona volta i no vol aturar-se: «Estar eufòric és humà. La nostra situació és envejable i l'objectiu està cada vegada més a prop però també sabem com hem arribat fins aquí i hem d'allargar al màxim la bona trajectòria que portem», va dir Peñarroya, «agraït» al Govern pel recolzament mostrat en cas de pujar a l'ACB, però hermètic: «És un suport lògic perquè ens l'estem guanyant però prou feina tenim per pensar en altres coses». Navarra és, ara per ara, la seva preocupació.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT