PUBLICITAT

El FC Andorra busca el punt d'inflexió a Melilla

  • L'equip de Carlos Sánchez porta 4 punts dels últims 18
I. MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Antoñito encara el meta Isaac, en el partit de Copa contra el Marfil Foto: ÀLEX LARA

El FC Andorra està atravessant per una època baixa en aquest inici del 2013, dos mesos en els quals ha sumat 4 dels darrers 18 punts. Tot i així continua en posicions de play-off per l'ascens, tot i que ara té la seva plaça amenaçada, ara mateix a cinc punts. Melilla, que porta un punt més, serà el pròxim rival de l'equip que dirigeix Carlos Sánchez i l'objectiu es marcar un punt d'inflexió de cara al tram final de la fase regular en un dels desplaçaments més durs de la temporada.

No per l'entitat del rival, que és molt més sòlid a casa (19 punts) que a domicili (8) sinó perquè el partit es juga aquesta nit (21.00 hores), en un horari molt poc habitual, i això suposarà que la delegació tricolor es va desplaçar ahir a les 3 de la matinada en avió a terres del nord d'Àfrica per arribar a les 10.30 del matí. «Que afecti o no el viatge no ha de ser cap excusa», va indicar ahir Sánchez. «Contra l'Antequera vam desaprofitar una gran ocasió per puntuar i no ho vam fer així que a Melilla hem d'anar amb tot i treure un resultat positiu d'allà», va dir amb contundència. Perquè el míster de l'Andorra sap perfectament el perquè de la situació actual: «Des del Nadal hem baixat la intensitat en els partits. Aquesta és la nostra arma principal, d'aquí els 4 punts de 18. Tampoc és per dir que jugem malament... Ho fem bé però després no la fiquem, que és el que compta».

El tècnic no té cap sancionat més que ell, que per segona i última vegada estarà a la grada, mentre que Antoñito és dubte.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT