PUBLICITAT

Toscano és dubte per al partit a Morell amb un esguinç

I. M.
ANDORRA LA VELLA

Una vegada més les lesions han tornat a centrar l'atenció del FC Andorra. Si dimecres es confirmava la baixa d'Àlex Roca per dos mesos, ahir Justo Ruiz va indicar que Joan Carles Toscano és dubte per al partit de demà al camp del Morell a causa d'un esguinç.

És, però, l'única notícia preocupant per al delicat partit que hi ha contra un dels rivals directes en la lluita pel descens, ja que el club tricolor va confirmar ahir que la llicència del basc Javi Subizu ja està tramitada i que per tant estarà a disposició del tècnic per debutar demà mateix. Justo també recupera Moisés, Ludo i Cristian Martínez, que no van jugar davant el Tecnofutbol per sanció. «Ara tindré millors condicions per fer un onze inicial i tres canvis de jugadors de camp», comentava un tècnic que malgrat la situació alarmant en la classificació afronta el partit de demà «tranquil» perquè aquesta setmana la plantilla ha treballat amb «il·lusió i motivació», «convençuts de què sortirem d'aquesta espiral».

Per a Justo, però, no importa que el pròxim adversari sigui un rival directe: «Si ho mirem fredament ja és igual. Ara juguem els partits a vida o mort i no podem badar».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT