Caminal és el segon millor veterà i el sisè de la general

• En la prova de carretera de l'endemà és el millor andorrà amb una 69a posició sobre 450 participants
IGUALADA

Mellado, Caminal i els germans Bargalló, diumenge després de la cursa Foto: CT SERRADELLS

Ruben Caminal va deixar empremta en les dues duatlons disputades el cap de setmana passat a Igualada. El corredor del Club Triatló Serradells va obtenir dos magnífics resultats: dissabte va pujar al segon calaix del podi de veterans 1 en la primera edició de la Duatló de muntanya i el sisè lloc de la general; l'endemà diumenge va ser el millor andorrà en la classificació, amb una 69a posició sobre un total de 450 participants.

En la prova de muntanya Caminal va ser l'únic representant del club de la capital, amb unes condicions meteorològiques atípiques marcades per la onada de fred que va fer aparèixer la neu en una zona poc habitual, a més del fang que també va multiplicar les dificultats per competir. Només quatre segons el van separar del primer veterà, Xavi Prim, que va completar els 6 km de cursa a peu, 18 de BTT i 3 mes a peu amb una marca d'1h 5min 20s.

Diumenge, sense temps per recuperar, de nou era Caminal a la línia de sortida de la Duatló de Carretera, amb les mateixes distàncies. Ell va ser el 69è, la promesa Xavier Bargallótambé va fer un bon paper amb un 163è lloc, el seu germà Gerard va ser el 278è i la fèmina Loli Mellado va quedar en la posició 375.